Affiliatelänkar

Inlägget innehåller affiliatelänkar.
En affiliatelänk är en möjlighet till intäkter för webbsidor. Genom ett partnerskap kan man få en ersättning om en besökare köper något eller blir kund osv.

Jag använder dessa länkar i de fall det finns en lämplig partner kring det jag skriver om. Tex läser jag mycket böcker och skriver om det här och då passar jag på att använda en affiliatelänk till boken. Om du som besökare klickar vidare till Tex Bokus och köper boken så kan jag komma tjäna en liten slant på det.

En sorts reklam kan man säga men en viktig skillnad i vart fall här på min blogg; Jag skriver mina inlägg oberoende och om möjlighet att tjäna en slant på en länk finns så tar jag den.

Det här inlägget tjänar även som exempel på hur jag märker ut sådan här reklam. Överst i detta inlägget till höger med texten "inlägget innehåller affiliatelänkar" samt nedan där jag efter länken märker ut det "(affiliatelänk)"

Vill du tjäna pengar på din blogg eller hemsida? klicka här för att komma till ett affiliatenätverk jag använder (affiliatelänk)

No comments:

Post a Comment