Jag ökade i Volati igår

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Igår gick två av mina orders med lång giltighetstid igenom på 64 och 62,5 kronor. Hela börsen surade och Volati med den. Sedan den senaste rapporten har dock Volati varit på sämre humör än börsen och det med anledning av en svag prestation helt enkelt. Kortsiktigt sätter det press på aktien som backat 11-12 procent sedan rapporttillfället men långsiktigt har egentligen inget förändrats.
Min tro på Volati är intakt och jag fortsätter köpa så smått då och då. Aktiekursen kan svänga lite hit och dit på kort sikt medan jag förväntar mig en utdelning från Volati som stadigt stiger år ut och in.
Det var för övrigt Volatis storägare Patrik Wahlén som tipsade mig om den senaste boken jag läste; Stephen Kings Att skriva. Läs min recension av boken.

Nuvarande värdering är fortsatt ganska hög och med anledning av den svaga rapporten så är det inget direkt i närtid som eldar på Volatis aktiekurs uppåt.
Jag har fler orders inne och nästa köp sker på 61 kronor.

Länk till Volati hos Avanza (affiliatelänk).

Info om affiliatelänkar.

6 kommentarer:

  1. Hej, jag har noterat att du kör mycket med långa ordrar.. hur ser du på risken med det? Jag förstår att du tänker att om du tror på bolagen på lång sikt så bryr du dig inte om kortsiktiga dippar, men säg att det kommer fram ny information i stil med t.ex Northland eller Hexagon som kraschar aktien.. då skulle plötsligt alla dina långa ordrar gå igenom innan du hunnit ta in informationen och omvärdera din syn på bolaget...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjena Ducky,
      En mycket bra fråga jag tror fler kan ha intresse i. Jag skriver ett blogginlägg baserat på frågan i dagarna.

      Mvh petrusko

      Radera
  2. Själv sålde jag efter rapporten och gick in i Ratos och Investor istället. Per

    SvaraRadera
  3. Förmodligen ett bra köp det där i Volati, jag gillar dem också. Mvh https://investera-pengar.blogspot.se/

    SvaraRadera
  4. Såg att volati inte har så hög da,, vad är det som gör att du ändå väljer den du som lever på avkastning :)? Mvh Linus

    SvaraRadera
  5. Hur ser du på den ökande konkurrensen kring att göra förvärv av onoterat? Mycket av Volatis framtida tillväxt bör hänga på det. Om det går som tidigare är det ett klockrent köp i min bok!

    SvaraRadera

Kort om optionsstrategin i JGPI

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. I slutet av 2023 lanserade JPMorgan en börshandlad fond med global inriktning och en o...