Greg Silvers från EPR Properties hos Jim Cramer


Box office softness barely affects our revenues, says lifestyle REIT CEO from CNBC.


Jag äger EPR Properties som är ett fastighetsbolag som äger fastigheter i vad man kan kalla upplevelse/nöjesfastigheter. Det är biografer, bowling, skidanläggning men de äger även en hel del skolor också. Läs mer om EPR i mitt tidigare inlägg om bolaget. Länk här.

Greg Silvers från EPR gästade Jim Cramer igår och i videon ovan kan ni checka in detta. Cirka 6 minuter lång och på den tiden får man en god tanke om utmaningar och bolagets ställning. Jim Cramer är heltänd på bolaget.

Om du inte ser videon ovan kan du använda nedan länk.
https://www.cnbc.com/video/2017/08/24/lifestyle-reit-ceo-box-office-softness-barely-affects-our-revenues.html?play=1

4 kommentarer:

  1. Nu är väl iof J Cramer det sista en placerare borde överväga att lyssna på? Såg en sammanställning på de aktier de rekat, ingen vacker syn det. Men säkert dramaturgiskt riktigt bra, vilket ju är medias enda syfte. Jag är iof själv aktier i det där bolaget.

    Mvh
    https://investera-pengar.blogspot.se/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjena,
      Jim Cramer har ett track record som fondförvaltare som är i absolut toppklass. Han är otroligt duktig och har prestationen som backar upp det. Han är väl värd att lyssna på. Han sprutar ur sig påståenden i tv program som går dagligen och andra forum, klart det går att hitta case som inte fallit väl ut.

      Han är som sagt en av de första man skall lyssna till. Peter Lynch har lite bättre track record som förvaltare men likt de flesta superplacerare har han inget eget tv program och för en ganska tyst tillvaro.

      Mvh petrusko

      Radera
  2. Tack för den videon. Passade själv på att öka efter dippen när AMC varnade för dåliga siffror.

    Vet inte om du läst denna? https://www.google.se/amp/s/seekingalpha.com/amp/article/4099992-death-box-office

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjena,
      Tack just den artikeln hade jag nog inte läst men kände igen en del från bolagets presentation och annan artikel. Den här var jättebra.

      Mvh petrusko

      Radera

Kort om optionsstrategin i JGPI

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. I slutet av 2023 lanserade JPMorgan en börshandlad fond med global inriktning och en o...