Reklam på bloggen uppdatering

Nyligen skrev jag ett inlägg om reklam på bloggen* och fick mycket bra feedback från er läsare. Jag har funderat kring detta och uppdaterat mitt förhållningssätt på vissa punkter.


När det gäller affiliatelänkar har jag varit övertydlig och det har dragit ned helhetsintrycket på inlägget. Jag har heller inte varit riktigt nöjd med utformningen. Här gör jag en ändring när jag länkar till Avanza. När jag skriver om olika aktier brukar jag länka till dem hos Avanza så man enkelt kan läsa mer där. Denna länk har jag under inlägget och märker ut den (affiliatelänk) samt en länk till mitt inlägg med info om affiliatelänkar; Info om affiliatelänkar.

För övrigt har jag en strikt inställning till annonsinlägg osv och tackar nej till de flesta. Det skall vara både relevant och något som jag tycker är vettigt osv.

Som läsare på bloggen kan du känna dig trygg i ett genuint innehåll. Inget företag har inflytande på innehållet i det jag skriver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Emilshus rapport Q1 2024 - Höjd prognos

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. Idag var det dags för fastighetsbolaget Emilshus att presentera sin rapport för det fö...