Skanska tar jätteorder i USA!


Håll i er nu; Skanska tar en order på 11 miljarder kronor i New York USA! Skanska konverterar Farley Post Office Building till nytt transportnav i New York.

"Den renoverade byggnaden kommer att omfatta den nya 24 000 kvadratmeter (255 000 kvadratfot) stora Moynihan Train Hall, en dramatisk omvandling av det sekelgamla sorteringsrummet för US Postal Service. Ett nytt glastak, liksom hiss och rulltrappor till alla plattformar, kommer att byggas, vilket kommer tågstationen att förbättra tillgängligheten för Penn Stations uppskattningsvis 650 000 dagliga järnvägsresenärer.

Den övergripande renoveringen av Farley Building omfattar 120 000 kvadratmeter transit, detaljhandel och kontorsytor och omfattar all förbättring av strukturer, arkitektur, mekanik, elektronik och VVS, rivning av befintliga strukturella och arkitektoniska element samt reducering av asbest och bly. En restaurering av hela byggnadens historiska exteriör och det intilliggande annexet ingår också i uppdraget."

Arbetet är redan igång och det hela väntas stå klart december år 2020. Ordern på 11 miljarder kronor tas upp i orderingången för Skanska USA det andra kvartalet 2017.

Det här här strålande nyheter. Fina orders på någon miljard i all ära men det här är en riktig feting! Jättekul tycker jag som Skanskaägare. Bra jobbat Skanska.

2 kommentarer:

  1. gott att ha skanska i sin portfölj

    SvaraRadera
  2. Jättekul med denna order men hoppas bara att de inte varit för billiga så lönsamhet på jobbet blir bra.
    Med tanke på deras dåliga rörelse marginal på bygg delen.
    Äger själv Skanska

    SvaraRadera

Sålt Handelsbanken Global High Dividend Low Volatility

  Jag har haft en liten slant i fonden Handelsbanken Global High Dividend Low Volatility B . Det är snart ett år sedan jag tog in fonden och...