NCC tar ännu en stor order, 574 miljoner kr

NCC meddelade igår att de tar hem en order från Stockholmshem på 574 miljoner kronor och den gäller 350 stycken hyreslägenheter samt förskola och diverse kommersiella lokaler. Ordern registreras i tredje kvartalet 2016 och bygget väntas stå klart våren 2020.


Bara för några dagar sedan meddelade NCC om en annan fin order på dryga 600 miljoner kronor. Den gällde en del av förbifart Stockholm.

Man meddelade även igår att de tagit hem en order på 326 miljoner kronor gällande Lunds nya tingsrätt. Ordern registreras i tredje kvartalet och fastigheten skall stå klar i slutet av 2017.

Det tickar sannerligen in flera fina orders på kort tid nu. Mycket trevlig läsning för en aktieägare som mig. Yes, jag äger NCC. Det är ett litet innehav som jag vill vikta upp till åtminstone 1% av portföljen. Min favorit i sektorn, Skanska planerar jag en tyngre viktning om minst 2%.

Disclaimer: Jag äger Skanska och NCC.


3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. skillnaden mellan ncc och skanska? Varför äger du båda? varför inte äga en?

    SvaraRadera
  3. Tacka vet jag Hent.

    SvaraRadera

Kort om optionsstrategin i JGPI

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. I slutet av 2023 lanserade JPMorgan en börshandlad fond med global inriktning och en o...