Dator kaputt!

Datorn som jag normalt använder när jag bloggar har havererat. Den lider av ett svårt fall av överhettning och är bortom räddning.
Detta har medfört en lägre aktivitet här på bloggen och kommer vara så ett kort tag till. Jag räknar med att ha löst mitt problem om drygt en vecka.

Supertråkigt, jag tycker det är jättekul att skriva här på bloggen och vill bara komma tillbaka till "fully operational".

Hoppas att ni har det gött nu i sommartider. Själv har jag det ändå ganska bra trots datorhaveriet.
Har ni semester nu? Vad skall ni göra på semestern och med vem?

Modermodemet?


8 kommentarer:

  1. Semestern börjar på söndag eftermiddag! :D Då blir den en vecka i Hova på riddarveckan sen blir det att hjälpa till i en vecka att bygga i ett stall och sen blir det en vecka oplanerat.

    Och känner mig rätt nöjd över att jag ligger 17.56% över index nu på mitt första halvår med aktier.

    SvaraRadera
  2. Hej Petrusko
    Kan man bidra lite till din nya dator? Känns på något sätt att jag använder den också mycket:)

    SvaraRadera
  3. Frankrike, vid poolen.
    Funderar på varför biluthyrning är en bransch som har stagnerat..........man stoppar en massa uppgifter på datorn hemma i Sverige och sen får man göra om allt igen när man kommer till Frankrike..........här borde man kunna tjäna pengar och öka kundnytta och därmed göra en bättre affär......

    SvaraRadera
  4. Har samma problem. Slåss med tanken mellan Macbook air & Macbook. Låt oss höra vad det blev. Tusen tack för alla blogg artiklar, har läst med stort intresse för den långa portföljen jag ansvarar för. Skön semester.

    SvaraRadera
  5. Ingen Apple hoppas jag...

    SvaraRadera
  6. Hoppas det löser sig snart.
    Ser fram emot att fortsätta följa dig Petrusko.

    SvaraRadera
  7. En fråga om något annat än semester och trasiga datorer, vad tycker du om produkterna räntebevis och fasträntebevis? Borde passa din portfölj bra med utdelningar och pengarna (förhoppningsvis) tillbaka efter en viss tid?

    SvaraRadera
  8. Tack för alla kommentarer. Någon Mac blir det ej =)

    Hej Anonym,
    Räntebevis och fasträntebevis kollade jag på när det var nytt hos Avanza för några år sedan men då likt nu är jag inte attraherad av risk/reward. Det är alldeles för dålig ränta på dem.

    Mvh petrusko

    SvaraRadera

Kort om optionsstrategin i JGPI

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. I slutet av 2023 lanserade JPMorgan en börshandlad fond med global inriktning och en o...