Com Hem jag slår till

Jag gick precis in på Com Hems sajt för att läsa lite om bolaget. Jag deltog inte i börsintron då jag är tveksam till nuvarande verksamhet. Bredbandsverksamheten tror jag starkt på medan StenåldersTV troligtvis inte har den ljusaste framtid. Då bolaget var ganska högt värderat vid intron tycker jag att stenåldersTV fått för hög värdering och valde således att avvakta. Bredband och mobil-operatörer tror jag generellt på på mycket lång sikt. Jag bedömer verksamheten som uthållig och tror tex Telia och AT&T kommer leverera starkt kassaflöde och fina utdelningar på lång sikt.

Men nu slår jag till på Com Hem! På bredbandet närmare bestämt.
250 megabit för 250 kronor per månad, det är en bra deal.
Beträffande aktien hoppas jag att värderingen blir vad jag finner attraktiv och att Com Hem blir ett fint utdelningsbolag *drömma*  =)
Om några år bör det visat sig vad Com Hem går för och var de landar i utdelningsvärden.

2 kommentarer:

  1. 250 mbit för 250 kr är bra deal, men de flesta marknadsundersökningar visar på att Comhem inte levererar 250 mbit för just det priset, vilket gör kunderna besvikna och de väljer därmed comhems konkurrenter.

    Comhem har fått väldigt dåligt rykte för sin affärsverksamhet, framförallt inom TV, men om de inte levererar det man betalar för inom bredband så kanske det sprider sig även dit.

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas att jag slipper krångel, jag har dock hört talas om att de fått en del kritik för dålig kundservice. Om jag kommer ihåg att göra en IP-test/bredbandkollen så återkommer jag med en kommentar i detta inlägget med resultatet.

    SvaraRadera

VIX index och stigande optionsintäkter

  VIX är något du kanske hört tuffa traders slänga sig med tidigare men inte känt någon mening eller intresse att sätta dig in i vad det är....